Meer resultaten voor definitie vers


    
definitie vers

Het Vlaams woordenboek vers geregeld.
n Schel le vers geregeld in boter gebakken: heerlijk. 0 reacties oudere versies Toegevoegd door tielts dialect en laatst gewijzigd door de Bon 26 aug 2017 1315.: Voeg een nieuwe beschrijving toe aan onze databank! Weet ge nog een andere betekenis voor deze term? Als ingelogd gebruiker kunt ge uw eigen beschrijvingen van Vlaamse woorden en uitspraken in onze databank aanvullen. Om fouten te verbeteren klikt ge bij de bovenstaande definities op de bewerk" link, en om te reageren op een definitie klikt ge op de reacties" link.
Content Marketing
Betekenis Vers.
Wat betekent Vers? Hieronder vind je 10 betekenissen van het woord Vers. Je kunt ook zelf een definitie van Vers toevoegen. deel van een lied. Voorbeeld: we zingen het eerste vers Bron: www.muiswerk.nl. Fris, Groen, Krimp, Nieuw, Nieuwbakken; Couplet, Dichtregel, Stance, Strofe, Versregel Bron: complete-encyclopedie.nl.
student.be
Vers gedicht Wikipedia.
Een vers ook: versregel of dichtregel is een regel uit een gedicht, dat wil zeggen een groep woorden die horizontaal van links naar rechts op de pagina staan en een eenheid vormen. 1 In deze betekenis is het via het Frans ontleend aan het Latijn versus: rij, regel, versregel.
Vers de betekenis volgens Poetry International Rotterdam. mail.
Vers wat is de betekenis definitie. Een vers is één regel van een gedicht, die typografisch als versregel herkenbaar is doordat hij niet, zoals de prozaregel, de hele breedte van de bladspiegel inneemt. Alles over Vers. Laatst bijgewerkt: 20-01-2017. Google Facebook Twitter LinkedIn.
Versregel 3 definities Encyclo.
Literatuur regel van een gedicht. Gevonden op https//quizlet.com/40723509/middeleeuwse-literatuur-flash-cards/.: 1 Deel van een gedicht 2 Dichtregel 3 Regel van een gedicht 4 Rijm 5 Vers. Gevonden op http//www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/VERSREGEL/1.: Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities.
Vers 18 definities Encyclo.
Lot Vers is een gemeente in het Franse departement Lot regio Midi-Pyrénées en telt 398 inwoners 1999. De plaats maakt deel uit van het arrondissement Cahors. Geografie De oppervlakte van Vers bedraagt 177, km, de bevolkingsdichtheid is 225, inwoners per km.
Vers betekenis en definitie Nederlands Woordenboek.
nieuw, net gemaakt. Deze" krant is vers van de pers." niet ingeblikt, niet diepgevroren. Dit" is verse vis met verse groenten." vers het meervoud verzen. Lucas" 10, vers 8." vers het meervoud verzen. kort rijmend gedicht; klein gedicht; rijmend gedicht.
vers betekenis en definitie.
Op deze pagina vind je 7 verschillende betekenissen of definities van het woord vers, geordend van meest populaire betekenis naar minst populaire. Indien je zelf nog een definitie of synoniem kent, kan je deze onderaan deze pagina toevoegen. 1 1 vers.

Contacteer ons