Meer resultaten voor Vers


    
Vers

vers Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: vers DE vers EN vers ES. Vertalingen vers NLFR. I het vers. 1 regel van een gedicht vers le.
SEO
VERS De Hipste adresjes van Gent.
Naast bakken vol verse groente, fruit en lekkere slaafztjes biedt VERS bijvoorbeeld ook nog de theeën en kruidenmengelingen van WOLV aan, de sneeuwballen van Larmuseau, de confituren van Callas Confiture, lekkere en gezonde desserts van Madam Bakster the guiltfree bakery, biologische cold pressed juices zonder extra toevoegingen van The Juicery, koffie van koffiebranderij Vandekerckhove, Kortom, redenen genoeg om je koelkast te vullen bij VERS of iemand anders blij te maken met een cadeaumand vol Gentse zaligheden!
maloupiote
Vers Gent Gezonde commerce. Coming soon Vers Gent.
VERS staat voor gezonde commerce en wil je elke dag inspireren met echte en gezonde voeding. Samen met onze vooral Gentse leveranciers brengen we de beste kwaliteit omdat verantwoord eten leuk en lekker is en je een goed gevoel geeft.
Vers Zuid.
Nelly Lekker Vers eten VERS ZUID. Nelly was de laatste jaren als verantwoordelijke aan de slag in de horecasector en had zin om nog eens voor zichzelf te beginnen en er nog eens voor te gaan zoals ze dat zeggen.
vers vertaling Nederlands Frans.
fris, luchtig, onbedorven, vers bn. dichtregel m, vers, versregel zn. vers m le. dichtwerk o, gedicht o, vers zn. poème m le. Laten we dit gedicht uit ons hoofd leren. Apprenons ce poème par cur. Ik moet dit gedicht van buiten leren.
vers WikiWoordenboek.
Noors: strofe no m, vers no o. Nynorsk: strofe nn m, vers nn o. Het woord vers staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd vers herkend door.
Vers gedicht Wikipedia.
Een vers ook: versregel of dichtregel is een regel uit een gedicht, dat wil zeggen een groep woorden die horizontaal van links naar rechts op de pagina staan en een eenheid vormen. 1 In deze betekenis is het via het Frans ontleend aan het Latijn versus: rij, regel, versregel.
Davidsfonds Vers Geperst, voorstelling van Davidsfonds boeken.
Vers Geperst Vlaams-Brabant en Brussel 145 kb. Vers Geperst Limburg 133 kb. Vers Geperst Oost-Vlaanderen 162 kb. Vers Geperst West-Vlaanderen 163 kb. Davidsfonds vzw Quinten Metsysplein 12 3000 Leuven tel: 016 31 06 00 fax: 016 31 06 08 info@davidsfonds.be.
vers Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: vers DE vers EN vers ES. Vertalingen vers FRNL. 1 en direction de naar. se diriger vers le sud.

Contacteer ons